Ann Joris

Ann Joris

Opleiding

2016 - 2017

Literaire Creatie -

SCMWD, Hasselt


2007 - 2010

Middelbare graad Toneel - Verbale Vorming - SCMWD, Hasselt


2006- 2008

Middelbare graad Beeldende Vorming- SASK, Hasselt
2018 - 2020

Copywriting

Syntra, Hasselt


1996 - 2002

Latijn-Moderne Talen

Virga-Jessecollege, Hasselt


Aanvullende opleidingen

Over mij


"Ann Joris ... dat klinkt bijna als ansjovis!" Als onzekere puber kon ik maar zuur om dit plagerijtje lachen. Maar tegenwoordig kan ik flauwe woordgrapjes wél pruimen. Wie de lolbroek destijds ook was, bedankt voor de inspiratie! 


Nieuwsgierig

Ik ben een curieus beestje. Na de middelbare school koos ik er bewust voor om meteen het werkveld in te trekken. Met de nodige hindernissen. Gedreven door nieuwsgierigheid, wilde ik vooral ontdekken. Dit resulteert op mijn 'thirty-something-ste' in een nogal gevarieerd curriculum. Ik ben dankbaar voor de ervaring die ik heb mogen opdoen in de verkoop, hospitality, administratie én de toeristische sector. Mijn jaren als stewardess hebben voor mij de wereld doen open gaan. Nu reis ik misschien minder vaak, maar ook dichter bij huis kan ik me nog verwonderen. Ik ben trouwens niet meer nieuwsgierig, maar ik weet wel alles graag!


Lachebek

Ik omring me het liefst met mensen die, in deze tijden van zelfprofilering via sociale media, gewoon (h)eerlijk zichzelf zijn. Het leven is maar tijdelijk, dus waarom alles zo serieus nemen? De wereld zou er een pak mooier uitzien als iedereen eens wat meer lacht. Om zichzelf en naar elkaar. 


Eigenzinnig

De voldoening die ik haalde uit het ventileren via mijn blog, dreef me in 2018 richting Syntra voor een opleiding als copywriter. Halverwege dat parcours kreeg ik de geweldige kans om aan de slag te gaan bij een heerlijk communicatiebureau in Hasselt. Maar gaandeweg leerde ik mezelf beter kennen en ontdekte ik dat de goesting om 'mijn eigen ding te doen' groter en groter werd. Als kind van twee gewezen zelfstandigen zit het misschien wel sterker in mijn DNA dan gedacht. Vandaar dat ik besloten heb om helemaal mijn eigen koers te varen. Wil je me ontmoeten voor een ongedwongen kennismakingsgesprek? Heel graag!

Neem vrijblijvend contact met me op.