Hey! Ik ben Ann


Schrijfgraag, dromerig en nieuwsgierig. Ik verlies me graag in verhalen én interessante ontmoetingen. Mijn persoonlijke doel? De dagelijkse sleur zo vaak mogelijk ombuigen naar een groots en meeslepend avontuur. Zelfs al speelt dat zich enkel in mijn hoofd af.


Ervaringen (als) troef

Die intenties brachten me al op de meest uiteenlopende plaatsen. Zo leefde ik een paar jaar in ware Pan Ann-stijl als stewardess, maar heb ik evenzeer geproefd van het leven als cosmeticaverkoopster, ambtenaar en supermarktmedewerker. Inderdaad, ik ben van veel 'markten' thuis.


Maar mijn beste leven leef ik sinds 2021. Als freelance copywriter kan ik voortdurend ontdekken. En uiteraard: schrijven. Voor klanten én voor mezelf, want af en toe gooi ik wat mijmeringen op mijn blog. Laat daar trouwens gerust een reactie achter als je iets leest. Da's plezant!


Annsjovis? 

Ergens rond het jaar 2000 opperde een vriend: "Ann Joris, dat klinkt bijna als ansjovis!" Als onzekere puber kon ik er maar groen om lachen. Vandaag zit die naam me als gegoten: ik ben een kleine garnaal - euh, vis - in het gigantische landschap van communicatie en marketing. Maar wel eentje met pit.


And I make a damn fine pasta puttanesca!