Teksten schrijven dus

Mensen kijken me vaak meewarig aan als ik vertel dat ik copywriter ben. Dus hanteer ik liever de term 'tekstschrijver'. Want ik schrijf teksten. Simpel. Voor wie? Wel, voor iedereen die nood heeft aan een sterke tekst en die niet vies is van een streepje humor en menselijkheid. Geen marketingblabla, geen holle woorden, maar – gewoon – een fijn verhaal.

Ook schrijf ik af en toe mijn persoonlijke zielenroerselen neer in mijn blog. Hier kan ik naar hartenlust ventileren.

Dat doe ik dan weer vooral voor mezelf. ;)Waarmee kan ik je helpen?


Ondernemer of particulier, iedereen wil al eens iets kwijt. Of het nu via een handgeschreven brief is of via een webmailing. Postkaart of reclamefolder. Website of affiche. Vliegtuig met spandoek.

Ik denk graag mee over originele manieren om je doel(-groep) te bereiken. En niet verloren te gaan in de overload aan informatie die je tegenwoordig om de oren slaat. Hieronder vind je een overzicht van mijn diensten. 


Wil je graag meer weten of een vrijblijvende offerte voor jouw project ontvangen? 

Neem dan snel contact met me op via het contactformulier! 

En waarmee niet?


SEO: buiten wat trucjes om je website meer visibiliteit te geven, ben ik geen specialist ter zake. Ik schrijf liever voor mensen dan voor machines. 

Social media: ik ben van mening dat social media vooral sociaal moet blijven. Hierin kan ik adviseren, maar verwacht geen kant-en-klare contentkalenders. Ik ben eerder voorstander van spontaniteit en persoonlijkheid dan posten omdat het 'moet'. 


Ik ben géén allrounder. Ik ben daar heel eerlijk in. Ik lever enkel werk af dat aan mijn eigen maatstaven voldoet. Als ik de klik met de materie niet voel, dan zal ik je met plezier doorverwijzen naar een collega die hierin wél thuis is. Net zoals ik het graag wil horen als jij de klik niet voelt. Eerlijk duurt het langst én bespaart alle partijen een hoop frustratie. En we blijven even goeie vrienden, beloofd.